<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2020.01.20. 15:13 AbuBabu anya

Temetés

Ma a Himnusz éneklésére érkeztem 2-kor a suliba, az osztály épp temetési szertartást rendezett. Megirigyelték az elsősöktől az idei első héten rendezett esküvőt, így mára temetésre öltöztek és megszervezték az egészet! Egyébként a gyászbeszéd közepén a versszerű rész a Református énekeskönyv 329.énekének dallamára íródott, aminek mellesleg a 2. versszak keresztelési ének. Mi jöhet még?!?!?!

(Abu kézírása és verse, bár volt beleszólása a többieknek is, falusi körzeti iskola 2020.)
abu1.jpg

abu12.jpg

Szólj hozzá!

2020.01.10. 20:17 AbuBabu anya

Esküvő

Hármaska elsős, 26-an lettek télre az osztályban, ebből 15 fiú. Tudtam én, hogy vagány kis osztály lesz ez ennyi fiúval! 
Reggel inget vett fel, csak annyit vallott be, hogy ő lesz a pap, össze fog adni egy szerelmes párt.
Délután megtudtam, hogy a vőlegény a csók elől elszaladt, de voltak gyűrűk, volt zene, mindenféle szertartás A Himnuszt is elénekelték, hogy hivatalos legyen. A menyasszony (Marcsi) gyűrűjéről a vőlegény gondoskodott, de a vőlegény gyűrűjéről Máté, az egyik tanu, aki csak olyan kicsi fiús (!) gyűrűt talált otthon, ami csak a kisujjára volt jó. M.Levi volt a DJ, az iskolaudvaron a 2. bokornál volt a szertartás. Egyébként egy hónappal korábban még más volt a vőlegény. Bella és Niki koszorúslányok megfelelő öltözetben készültek, Niki sminkelt is reggel. Állítólag szünetben nagyobbakat is meghívtak a szertartásra.
Csak azt sajnálom, hogy általában nem díjazzák a gyerekek ilyen játékait.

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása