<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2016.05.01. 18:31 AbuBabu anya

Hármaska lovai

Nem tudom, hova fog vezetni Hármaska lovak iránti rajongása. Ma szó szerint órákat töltött el három rendőrló (Velence, Ultimátum, Törpe) társaságában. Sűrű nap volt a mai, és amit eddig sosem tapasztaltam, most többször átéreztem: kerestem a gyerekeimet, folyton szem elől tévesztettem valakit, legtöbbször Hármaskát. Egy idő után rájöttünk, a lovaknál érdemes először keresni, így például az aszfaltverseny ideje alatt elég volt kb. 50 méterről szemmel tartani. Aztán elmentek a lovak, és a közelben, a rendőrség épületénél itatták őket, azt is meg kellett néznünk. Végül megérkezett az apjuk is, Abunak WC-re kellett mennie, elkísértem, kértem apjukat, különösen Hármaskára figyeljen. Közben készültünk már hazamenni. Mire visszajöttem, Hármaska nem volt sehol. Mindenhol néztük, nem találtuk. Kezdtem megijedni. Egyszer csak a távolban meglátom a rendőrlovakat, és mintha egy gyerek ülne az egyik hátán. Rohanok közelebb, hát, az ott bizony egy nagyon felelőtlen anya három éves gyermeke... . Magyarázkodások közepette elköszöntünk a rendőrlovasoktól, Hármaska a lovaktól is. Elkezdtük begyűjteni a csapatot, a bicikliket, és hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy megint eltűnt a gyerek. Nem volt képem érte menni... . Ott ült a ló hátán!
Állítólag szépen, lassan sétált a főtéren a gyalogos átkelőig, ott hátranézett, majd szétnézett, szépen, figyelmesen átment a túloldalra, aztán már csak úgy porzott utána az út... . Mentségünkre szóljon, az adott terület le volt zárva a forgalom elől, és egyébként is, reggeltől folyamatos készenlétben vagyok, folyton észnél kell lennem, folyton figyelnem kell, kérdez valaki, válaszolnom kell stb. .
Egyúttal persze büszke is vagyok erre a csöpp gyermekre, aki ilyen bátor és leleményes, és ilyen ügyesen feltalálja magát. De akárhogy is nézem, így, anyák napján különösen, kemény dolog ez az anyaság... .

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr88677938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása