<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2020.10.08. 21:37 AbuBabu anya

Korai fejlődés?

Négyeske 16 hónapos lett, de még nem jutottunk el vele klasszikus, menő Ringató (jellegű) foglalkozásra. Egy kis közösség viszont befogadott minket, és a legutóbbi találkozáskor szabad játék közben egy játék kisvonattal játszott épp, amelyiknek az előre gurulása megtetszett egy épp kúszást-mászást tanuló 7 hónapos kisfiúnak is.
Éreztem, ahogy pörgött Négyeske agya, felmérte a helyzetet, kedves arckifejezéssel, de szótlanul odatolta a vonatot a kisfiúnak, majd hozzá hajolt és a kézfejével megsimította az arcát.
A felnőtt beszélgetést nem szakítottuk meg, Négyeske jött is utánam másfelé, de én egy picit ott maradtam ebben a néhány másodpercben. Egy pici kislány, aki ilyen természetességgel képes lemondani valamiről, hogy egy tőle kisebb játszhasson! Bőven van mit tanulnunk a gyermekektől!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr3016232770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása