<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2016.06.22. 19:27 AbuBabu anya

Apa, láttam egy gólt!!!!!!!!!!!

Kitört a fociőrület. Már 18-án is azt kérte Babu, hogy tegyek fel róla képet a közösségi oldalamra. Meccs közben. Ahogy szurkol. A meccs idejére megtettem, a hatéves, a Z-generáció tagja, aki heti három edzésre jár és az ideje nagy részét kitölti a foci, magyar szurkolói pizsamában kikerült. A főszabály a tévénézés ignorálása. Kivétel volt már a Sportos című tízperces műsor Babu számára fürdés idejére. Most meccset is nézhet, ha Magyarország játszik.
Ma a szokásos edzés is elmaradt a portugálok elleni meccs okán. 6-ra megfürödve, pizsamában ültek a tévé előtt, előbb a frissen főtt paprikáskrumplit tömték magukba, aztán fagyiztak, aztán alkoholmentes sört ittak. Főszabály, és szinte mindig betartjuk, hogy a házban csak a konyhában szabad enni. Kivéve most :-).
Fél óra múlva Abu és Hármaska elunták, elkezdtek játszani. 2:1-nél megszólalt Hármaska:
- Apa, láttam egy gólt!!!!!!!!!!!
Tudnak élni, és én hagyom. A szünetben porszívóztam is, ruhát is hajtogattam, végre írni is tudok. Most 3:3-nál jár a meccs, akármi lesz a vége, nekünk már szép esténk van!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr958833272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása