<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2016.08.25. 21:54 AbuBabu anya

Jelképes cselekedet

Véget ért egy három éves történet. Saját ötlet, sok munka, még több eredmény - valami, amit már biztosan nem bánok az életemből, életünkből - egy baba-mama klub. Először kéthetente találkoztunk, aztán hetente, aztán nyári szünetben is. Először főleg néhány mondókával, gyerekdallal, kevés beszélgetéssel, aztán egyre több mondókával és gyerekdallal, tudatosan felépített témákkal és beszélgetéssel. A legtöbbet talán a gyerekeim profitáltak belőle, de a visszajelzések alapján mások is "táplálkoztak" belőle. A névvel és a plakátokkal is gond volt, a második évtől már nem valami baba-mama csoport voltunk, hanem Göröngyös út baba-mama csoport, nehogy összetévesszenek a "másik" baba-mama klubbal, és a plakátokat sem volt elég félévente kitűznöm, hanem rendszeresen pótolni kellett, majd az utolsó éven már nem is pótoltam, elfogadtam, hogy valakiket - fogalmam sincs, kiket, tudom, nem a személyemmel volt bajuk - zavar, így is elért sokakat az internetes kiírás/hirdetés. Egyetlen plakát élte túl a második félévet, és egész máig olvasható volt, igaz, az időjárás a laminált plakátot is "megette" - kifakult, picit beázott, a rajzszög már rozsdált -, amelyiket az iskolánál lévő törött hirdetőtáblára tűztem ki. Ma ott mentünk el a gyerekekkel, és régi elhatározásomat váltottam valóra: leszedtem! Tegnap volt a nyári (Játszótéri beszélgetések címen futó) utolsó alkalma a csoportnak, és ma jelképesen is eltüntettem az utolsó nyomot is.
Fogalmam sincs, lesz-e folytatása. Ha valamikor még lesz rá lehetőségem, biztosan folytatom. Most viszont nagy szükségem volt erre a plakát-leszedésre, mert így jelképesen lezártam ezt a történetet (is).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr3411652586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása