<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2017.10.19. 23:57 AbuBabu anya

Koncert

Annyi mindent elfelejtettem, csodálom, akik sztoriznak régi eseményekről, és állításuk szerint minden úgy történt, ahogy most mesélik... . És annyi mindent szeretnék leírni, hogy ne felejtsem... . A mai is ilyen....
Talán mert ez az első év, vagy mert olyan jó, hogy van ok ilyeneken részt venni, de a héten nemcsak hétfőn és szerdán voltunk a zeneiskolában, hanem a tanárok koncertjére is elmentünk csütörtökön D-re a római katolikus templomba. Mivel épp jó idő volt, a fára mászás volt a szórakozás ( 2-kor jöttek haza az iskolából, 3-ra kész volt a lecke, volt idő játszani), hiába kezdtem időben készülni, utolsó pillanatban indultunk el, és épp időben, 5 óra 2 perckor ültünk be az utolsó padsorba. És elkezdődött az én 40 perces kiképzésem.
Hármaska (4 év 10 hós) közölte, hogy ő lát elöl egy helyet, odamegy. Mivel már ismerem, tud jól is viselkedni, és 10 perc elteltével vissza szokott jönni hozzám, engedtem. Nem láttam rá jól, de így is rettegtem, mert az előző hétvégén bizonyította, mennyire rosszalkodó kismajom is tud lenni. Végül egyszer szaladt hátra hozzám és kb. háromszor térdelt fel a padon, fordult hátra és integetett nekem (természetesen épp egy-egy élvezetes zenedarab közepette).
Abu és Babu pedig tele voltak kérdésekkel. Minden érdekelte őket a templombelsőtől kezdve a hangszereken át a mit jelent a hangverseny, valóban verseny lesz itt kezdetű eszmefuttatásaikig.
Aztán hazajöttünk - apjuk épp a Balatonon töltötte ezt az éjszakát, így - továbbra is egyedül kellett boldogulnom velük. A vacsora után, az esti fürdés idejében nekiálltak legóból hangszereket gyártani. Azóta tart a zene-őrület (is).
Időre van szükségem, mire újra bevállalok velük egy olyan rendezvényt, ahol "viselkedni" kell, de most jól vizsgáztak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr3512980030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása