<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2018.04.17. 11:55 AbuBabu anya

Zárójeles bejegyzés

A csend folytatódik, a csend mélyül. Rossz az irány.
Ugyanakkor annyira csodálatosak a gyerekek, annyi mindent kellene tanulnunk tőlük..., mint például a tegnapi eset:
Keleti piciny kiskertben nyílnak a tulipánok, nárciszok, jácintok. Minden nap megcsodálta Hármaska. Kérte, szakíthasson egy tulipánt. Vázába tette, ollóval vágta le szépen a tövénél. tovább csodálta, dicsérte a szirmait, őszintén tetszenek neki a virágok is. Aztán tegnap eszébe jutott:
- Anya, a tulipánok, ugye, nyáron is virágoznak?
- Nem, nyáron nem, csak ilyenkor tavasszal.
Sokáig gondolkodott. Sokat beszélgettünk. Este aztán megkérdezte, szedhet-e még belőlük. Kapott ollót, leszedte mind a nyolcat. Vázába tette. Azt hitte, így nyárra is megmaradnak, ha mindig friss vizet tölt a vázába. Mondtam, hogy  nem. Tovább csodálta a piros szirmokat, tudomásul vette, hogy csak pár napig lesz ilyen gyönyörű, és boldog. 5 év 4 hónapos, és őszintén, tudomásul véve a változásokat, boldog, és tud örülni a szépnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr313841124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása