<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2019.07.20. 23:58 AbuBabu anya

Sima hétköznap

Nincs már meg az a fotó, ami az autó belsejéről és/vagy a csomagtartó tartalmáról készült, hogy ide feltölthessem.
Nagyon kemény tanéven vagyunk túl. Apjuk szokása szerint végig dolgozott. Nekem heti 15 foglalkozásom volt - 1 vasárnap, 6 kedden a két ovirészben, 4-4 szerdán és csütörtökön a suliban. Néha helyettesítettem, de amikor nem mások gyerekeivel, akkor a sajátjaimmal törődtem. Volt egy szokásos menetrend: hétfőn és szerdán zenesuli, Hármaska is beült szolfézsra. Kedden Hármaska zeneoviban, aminek az ideje alatt elvittem Abut és Babut néptáncra. Csütörtökön csak néptánc volt, pénteken pedig csak zeneovi. Ezeket bonyolították Abu és Babu koncertjei, versenyei és Hármaska ovisulis foglalkozásai, ja, és komoly logisztikát igényelt minden hónapban egy tehetséggondozó délután a suliban. Tanév közben mind a hárman egy edzésre, a péntekire jártak, de tavasszal Abu péntek délutánonként logopédiai foglalkozásokra is járt. Néha szombatonként focitorna is volt. Mindehhez hozzáadódott a terhesgondozás, amit a nem létező szabadidőben kellett kisakkoznom. Tél elején egy kétfordulós tehetségkutatón is énekelt mind a három gyerek, és immár második éve, évente háromszor két könyvet olvastunk el közösen egy pályázatra,  határidőre megoldólapot kitöltve. Valami csoda folytán minden területen eredményesek és sikeresek voltak a gyerekek. Nem csoda, hogy elfáradtunk, szükségünk van a nyári szünetre.
A fotón, amit nem találok, a csomagjaink voltak, a két nagy néptáncos tatyója, valami zongora-fellépőruhája, Hármaska ovisulis csomagja, uzsonna-kiegészítések, és még ki tudja, mi, mert valóban volt olyan, amikor reggeltől estig minden percet kihasználtam, hogy mindenki pontosan odaérjen minden foglalkozására, akinek pedig épp "lyukas" ideje volt, az tudjon haladni a feladataival. Nem tudom, mit hoz a jövő, de most (is) úgy gondolom, ezt a tanévet maximálisan kihasználtuk mindenki épülésére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr4214972866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása