<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2016.12.27. 22:05 AbuBabu anya

Mindent értek... .

Korábban történt, belém égett.
Kiscsoportos óvodás, jómódúnak tűnő család kedves, szelíd, aranyos gyermeke, néha nagyobb testvér vagy unokatestvér viszi haza ébredés után az óvodából, aki(k) nagyon illedelmesen viselkedik(/nek). Ezen a napon verekedős, mindenki azt gondolja, hogy csak azért, mert a másik, akire a "verekedős" bélyeget sütötték, kötekedik vele, ő csak védi magát. Látom, hogy nem, próbálom elterelni a két gyerkőc figyelmét. Sikerül. Játszunk, beszélgetünk. Minden előzmény nélkül mondja:
- Tegnap elvitték anyukámat a rendőrök.
- Igen?
- Igen, mert verekedett.
- Igen? Kivel verekedett?
- A P-vel. Ma reggel jött haza.
- És ki volt addig veletek?
- A Z. Meg aztán apa.
És ment a játszás tovább.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr7812040165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása