<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2017.06.14. 20:56 AbuBabu anya

Csalódás

Újra és újra, számtalanszor megtapasztalom, hogy sokkal többre tartok, sokkal többet nézek ki emberekből, sokkal jobbnak/okosabbnak/életrevalóbbnak gondolom őket, mint amennyit érnek/mint amik valójában. Általában ismerem ezt a "hibámat", megtanultam (jól) élni vele, de néha nagyon-nagyon mellélövök, néha óriási a különbség, és ilyenkor csalódok. Nagyon. Nem a másik emberben, mert őt csak kicsit sajnálom. Hanem saját magamban. És magamat is sajnálom. Sajnálom, hogy az erőmet, az energiámat, a bizalmat a másik ember jó(l)léte felé irányítottam, ahelyett, hogy saját magamra és a családra fordítottam volna. Mert vannak menthetetlen emberek, akik saját magukat is és a környezetüket is tönkreteszik. Ember nem tud rajtuk segíteni, nem tudja felébreszteni bennük a jobbra törekvést. Az újabb és újabb eséllyel sem képesek élni. És talán nem is őket sajnálom, hanem azokat, akik tőlük függnek, akiket ők tartanak függésen.
Mielőtt elmerülnék az önsajnálatban, az energiámat inkább magamra és a családomra fordítom... .

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr212593853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása