<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2017.08.03. 10:34 AbuBabu anya

Eltalálta?

Címkék: szülés gyerekszáj VBAC

Mindhárom gyermeket érdekli a fogantatás/szülés témaköre.
Hármaska a semmiből:
- Anya, mikor a tesók megszülettek, hol vágták fel a hasadat?
Mutatom.
- És nem másztak el a hasadban?
Nem értem a kérdést, visszakérdezek: - Miért? - Jön a válasz:
- Mert nem akartak megszületni, még vacsorázni akartak a hasadban.
Sosem mondtam még nekik, hogy szerintem ők még maradtak volna, két nappal későbbre vártam őket, csak az orvosoknak volt sietős. És hogy Hármaska vacsorázott (odabenn), előző nap reggel indult, de csak másnap délután bújt elő. Zseniálisan fogalmaznak a gyerekek, most, 4 és fél évesen is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr9212793400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása