<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbym.lilypie.com/QiAXp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

abubabu

Jelenetek Abu, Babu (vegyespáros ikrek), Hármaska (fiú), Négyeske (lány) és szülei humortól sem mentes életéből, gondolatok az ikrességről és a lét elviselhetetlen könnyűségéről.

Friss topikok

Linkblog

A blogban megjelent minden tartalom a szerző(k) szellemi tulajdonát képezi, melyet szerzői jogok védenek. Kérlek, engedély nélkül ne használd fel őket! Hasznos olvasást!

Lilypie Kids Birthday tickers

2017.09.08. 22:04 AbuBabu anya

Prozitív

Nem, nem gépelési hiba a cím. Hármaska új kedvenc zené(ke)t választott, többször meghallgatja, tanulgatja. Nagyon zavarta a pozitív szó, gyakorolgatta. Legózott, a járműre, amit készített, színes "lámpákat" tett, és mondta, hogy az a prozitív. Ebből értettem, hogy nem érti... . Bár még mindig nem magyaráztam el, pontosan mit is jelent, de ő világosan elmagyarázta nekem azt, hogy én hogyan érzem magam mostanában. Hiába, a gyerekek zseniálisak! Újra odalapozott az autóban ehhez a számhoz, és mondta:
- Hallod, anya, pozitív! - (már rájött) - "AZT MONDJÁK, HOGY POZITÍVAN ÉLJEK, DE NEM REZEG BENNEM SEMMI SEM" - énekelte.
(Az eredeti szám: Ocho Macho - Jó Nekem https://www.youtube.com/watch?v=bkDgNkYmKWA  .)
Telitalálat, az életem egyik területén már mindent elmondtam, mindent megtettem, mégsem történt semmi változás, az idő pedig telik, eltelt, már valóban nem rezeg bennem semmi sem... .
Ugyanakkor akkora életöröm, energia, csoda rejlik a gyerekekben, hogy egy másik szám, hála nekik, nagy kedvencem lett: PALYA BEA: Tükör https://www.youtube.com/watch?v=_wK6GyZa894 .

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abubabu.blog.hu/api/trackback/id/tr4312812974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása